fredag den 15. marts 2013

Fudge

Ca. 60 stk.

Du skal bruge:

1 dåse kondenceret mælk (ca. 400 gr.)
100 ml. piskefløde
400 gram sukker
60 gram smør
25 ml. lys sirup


Fremgangsmåde:
Hæld sukker og fløde i en stor sautepande og smelt langsomt til sukkeret er opløst under omrøring. Tilsæt sirup og smør og rør konstant. Når smøret er smeltet tilsættes kondenseret mælk og massen bringes i kog. Rør kontinuerligt (mens massen bobler) i ca. 25 min. til massen er gylden brun og tyknet. Tag det af varmen. Hældes i et firkantet fad beklædt med bagepapir. Stilles på køl til næste dag eller minimum 5 timer. Herefter kan fudgen skæres ud i firkanter, eller hvilken form man nu ønsker. 

Det gode tip:
Disse fudge er en fantastisk værtindegave, man kan eventuelt binde et bånd rundt om et par fudge, eller putte dem i et fint glas. Det er en super overskudsagtig og kreativ gave, som en hver sukkergris vil elske!

Fudge, behøver jeg at sige mere? Fudge smager jo altid fantastisk og det er en klassiker, og den her opskrift kan klart anbefales! 

Good luck! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar