onsdag den 6. marts 2013

Chokoladekage


Du skal bruge:
200 g sukker
200 g smør
200 g mørk chokolade
1-2 spsk. mel
6 æg
Smør


Fremgangsmåde:
Smelt sukker, smør og chokolade over vandbad. Pisk mel i chokolademassen, og derefter æggene et ad gangen.Smør en form med smør, og for den med bagepapir. Hæld dejen i formen omkring 2 tredjedele op afhængigt af, om du vil have plads til topping. Bag kagen i 25-50 minutter ved 175 grader alt efter størrelse på din form. Lad kagen køle lidt af. Server kagen lun eller kold.

Det gode tip:
Jeg er syntes at kagen her er fantastisk i sig selv, men med lidt Nutella eller chokolade/kokos crunch bliver den perfekt.


Det skal du bruge til topping:
125 g smør
100 g kokosmel
2,5 dl brun farin eller muscovadosukker
2 spsk. kakao

Fremgangsmåde: 
Lad chokoladekagen afkøle en smule.
Kom smør, kokosmel og farin i en gryde, og lad smør og sukker smelte.
Kom kakao i.
Hæld massen på din chokoladekage.
Bag den ved 220 grader i fem til 10 minutter.

En god chokoladekage kan varme enhver chokoladeelskers hjerte. Denne her er klart vejen frem til chokoladeelskerens hjerte, den er simpelthen så lækker, og så er konsistensen svampet og luftig.. Den skal prøves!! 




1 kommentar: